Loopbaanbegeleiding en burn-out begeleiding in opwijk

visual mij

Wie ben ik

Dromen worden werkelijkheid voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven, dat schreef eens een Engelse schrijver en wat mij betreft slaat hij de spijker op de kop. Ik ben Fré Vandenborne en een bevoorrecht mens, want ik leef mijn droom. Met Compass coaching wil ik mensen helpen opnieuw de juiste weg naar hun doel te vinden.

Reeds als tiener trachtte ik te achterhalen wat mensen motiveert en waarom bepaalde mensen er juist wel in slagen om succesvol te zijn. Mijn studiekeuzes waren dan ook een logisch gevolg. Mijn opleidingen als maatschappelijk Assistent en graduaat in de sociale
readaptatiewetenschappen worden als verantwoorde basis gehanteerd bij de coaching.

  • Deze studies werden later aangevuld met een opleiding als loopbaancoach, burn-out coach en een opleiding in sportpsychologie. Ik ben reeds meer dan 25 jaar sportcoach waarvan enkele jaren voltijdse professioneel tennis trainer/coach. Naast mijn job als loopbaanbegeleider en mental coach sta ik nog steeds op de tennisbaan. Ik ben dan ook naast het begeleiden van mobiele tennissers gespecialiseerd in het coachen en trainen van rolstoeltennissers. Verder heb ik heel wat ervaring opgedaan als zelfstandige ondernemer en als teamleader in verschillende luchtvaartgerelateerde bedrijven en in de bewakingssector. Naast mijn job als coach was ik gespecialiseerd in Amerikaanse en Canadese Immigratie en checkte ik reisdocumenten op hun geldigheid (of vervalsing). Ik hou enorm van reizen en het ontdekken van nieuwe culturen Deze talrijke verre reizen hebben me dan ook een bredere kijk op het leven gegeven. Ik geloof rotsvast dat inzicht de sleutel is tot persoonlijk geluk! Het is dan ook mijn passie om mensen te helpen meer inzicht te krijgen in hun persoonlijke situatie, hun beroepssituatie of in de sport, zodat zij van daaruit kunnen werken naar voldoening, energie en geluk. Mensen bewust maken van hun mindset en hen helpen de juiste manier van denken en motiveren te leren om te kunnen groeien, vormt dan ook de leidraad doorheen mijn verschillende coachingjobs en workshops.

Aanpak

Ik ben een gedreven coach met een passie voor mensen en hun talenten. Je kan mijn stijl omschrijven als warm, persoonlijk, positief, oprecht en ‘down to earth’.

Iedereen heeft talenten. Iets waar ik zeer sterk in geloof. Alleen komt dit talent niet in elke werkomgeving tot zijn recht. Ik bekijk dan ook graag samen met jou hoe je het beste uit jouw werkomgeving kan halen. Zet samen met jou de stap naar een job die je energie geeft, waarin je talenten tot hun recht komen en waar je plezier aan beleeft. Ik stimuleer je om aan het roer te staan van je leven en carrière. Ik maak je talenten, vaardigheden en competenties zichtbaar en vertaal ze in acties die leiden tot relationeel en professioneel succes. Het zoeken naar wat je echt wil en het goed in je vel voelen, is hierbij het uitgangspunt.
Loopbaanbegeleiding en burn-out begeleiding in Lebbeke.

Ik breng door middel van inzichtgevende vragen en oefeningen je potentieel en talent naar boven. Zo kan je vol vertrouwen je professionele richting ontdekken, en openbloeien in je carrière.
Ik stimuleer jou tot zelfreflectie om na te denken over wat je écht wil en wat jou écht energie geeft. Ik ga met jou op zoek naar wat jou boeit en laat je op een andere manier in de spiegel kijken naar wie je bent en wat je allemaal kan. Dit vertaal ik samen met jou naar een werkomgeving en toekomst die écht bij je past.
Wat je zelf ontdekt en zelf beslist, maakt je het meest succesvol in je professioneel leven.
Ik reik je de tools aan om de juiste keuzes te maken. Je hebt tot 1 jaar na afloop van de begeleiding recht op nazorg indien dit zou nodig zijn.

“Sometimes you don’t realize the weight of something you’ve been carrying until you feel the weight of its release!”

loopbaanbegeleiding

Voor wie

We spenderen gemiddeld 8 uren per dag aan werken. Indien we 16 uur wakker zijn, betekent dit dat we de helft van de dag aan het werk zijn. Dan is het natuurlijk fijn als we voldoening halen uit onze job, dat die ons blij stemt en energie geeft.

  • Zit je met vragen en twijfels over je job?
  • Heb je geen zicht op wat je écht wil?
  • Wil je veranderen maar weet je niet hoe?
  • Heb je nood aan meer voldoening en plezier in je huidige job?
  • Ben je op zoek naar een betere combinatie tussen werk en privéleven?
  • Vraag je je af hoelang je het nog kan volhouden?
  • Is het  tijd om de balans op te maken van je carrière?

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, ik zal jou met veel kennis en enthousiasme ondersteunen in elke fase van je carrière. Ben je werknemer of zelfstandige, ben je arbeider of bediende, ben je leidinggevende of een uitvoerende kracht? Samen zorgen we ervoor dat jouw werk een positieve factor wordt in je leven. Een bron van energie waardoor je blijft groeien en jezelf ontwikkelen. We kijken niet alleen naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar jouw kwaliteiten, talenten en je noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? En kun je daar zelf iets aan veranderen? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot verandering.

Top! Wanneer je dit leest, heb je de eerste stap al gezet naar een job vol voldoening en werkplezier!

Loopbaanbegeleiding is dé weg naar een loopbaan van je dromen. Compass Coaching staat klaar om jou hierbij te helpen!

Wat kost Loopbaanbegeleiding?

Gedegen loopbaanbegeleiding vraagt om een pak kennis, ervaring en tijd. Een loopbaantraject van 4 uur kost normaal 550 €. Door de samenwerking met WISL is het mogelijk om je coaching sessies te vergoeden met loopbaancheques. Hierdoor krijg je 93% korting en betaalt de Vlaamse Overheid de rest. Wat kost loopbaanbegeleiding je dan effectief? Jijzelf betaalt een bijdrage van 40€ per cheque (voor 4 uur individuele coaching). Na het afronden van de eerste reeks van 4 uur, kan je een tweede cheque bestellen. De cheques zijn 3 maanden geldig na uitgiftedatum. Je kan de cheques online bestellen via “mijn loopbaan”. Onderaan bij “nuttige links” kies je voor ‘aanvraag loopbaancheques’

Amper €10 per uur voor loopbaancoaching!

Een kleine kost, maar een onschatbare meerwaarde voor je huidige job of toekomstige carrière.

Wie heeft recht op loopbaancheques?

Werk je momenteel in loondienst of als zelfstandige en heb je de voorbije 2 jaar minimum 1 jaar gewerkt? Vroeg je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaancheques aan? Dan heb je in principe recht op loopbaancheques en loopbaanbegeleiding wanneer je woont in Vlaanderen.  Lees hier alle voorwaarden

visual vdab

Vraag Vrijblijvend Informatie

contact